De praktijk

Informatie over de praktijk

Belangrijke informatie over de praktijk
Tandartsenpraktijk Leek hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn patiënten en wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze praktijk.

Ik, Muhammed Rataan, ben sinds januari 2020 eigenaar van Tandartsenpraktijk Leek.
Ik ben geboren in Damascus te Syrië en daar ben ik afgestudeerd in 2009. Sinds 2014 ben ik woonachtig in Nederland en hier heb ik mijn diploma laten erkennen op de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2015 ben ik werkzaam in Nederland.
 
Heeft u vragen dan nodigen wij u uit contact met de praktijk op te nemen op nummer 0594-516162. Wij staan u graag te woord.
 
Tot ziens,
Muhammed Rataan.


Het team bestaat uit:
* Muhammed Rataan, tandarts
* Nargis Popal, mondhygiënist
* Sylvia, preventie assistent
* Daphne, tandartsassistent

Wij assisteren de tandarts aan de stoel, verrichten baliewerkzaamheden en zullen, door de tandarts gedelegeerde taken, uitvoeren. U kunt daarbij denken aan tandsteen verwijderen, polijsten, sealen van elementen bij kinderen en poetsinstructies. Dit wordt vooraf met u besproken.
Wanneer u toch nog meer informatie wenst dan kunt u altijd bellen. De assistentes staan u graag te woord!

Waar staan we voor:
Wij gaan elke dag voor het beste resultaat!
Met 150% inzet en enthousiasme gaan we elke dag voor voldoende tijd en aandacht voor iedereen die onze praktijk bezoekt, zodat een ieder met een gezonde en stralende lach onze praktijk verlaat.

Het welzijn van de patiënt staat bij ons voorop. De praktijk is daarom knus ingericht zodat de patiënt zich snel op zijn gemak voelt.